Beech Ridge

Beech Ridge is the result of a major refurbishment and reconfiguration of an existing 1950's house, located in the Surrey's extraordinary Green Belt.

 

What was once dated is now fully modernised, and this eye-catching design has enhanced the area. The works comprised an extension to both the front and rear of the house, the creation of a grand entrance hall and structural staircase to all floors, additional bedrooms in the converted loft space, and a full external refurbishment. 

 

This project has been completed recently and there will be more photographs to follow. 

©2019  C-architecture Limited. 
 

All images and copy on this website are copyright of C-architecture Limited. No content may be copied or duplicated in any way without written permission from C-architecture Limited.